Nejnovější recenze ze sekce Ultrazvukové čističky
Tato čistička splňuje zatím moje očekávání ve všech parametrech. Doufám, že splní i očekávání přiměřené životnosti. To budu vědět tak po 8 letech.
splňuje, co se očekává
- Funguje jak ma super
Vse OK
Funguje dobře
- Hranatý tvar
Zatím jen použito dvakrát a pouze na několikary brýle. Jednou jen s vodou, podruhé s přípravkem Ultrasonal. Z jemných záhybů brýlí to snad nečistoty odplaví, ale mastnotu ze skel nikoliv. Po vyndání jsem skla brýlí od vody vysušil a očistil papírovým kapesníčkem a brýle jsou jak nové. Rozhodně lepší než po čištění koupenými vlhčenými ubrousky na brýle.
Výrobek doporučuji. Brýle se tam vejdou s velkou rezervou. :-)
Koupila jsem dceři na čištění šperků a atd.,zatím spokojenost ,jen cena trochu vysoká, používá se to občas...
super čistička, čistíme vše možné ;)
Ok
No neví. Po použití čištění stříbrných řetízků, přívěšků, náušnic byly zjm. řetízky jakoby bez stříbra. Místo "šedí" byly spíš jako měděné. Pak se barva zase změnila. Tak nevím.
Používání snadné, funguje ok, rychlé dodání.
SILVERCREST® Ultrazvukový čistič SUR 48 C4
Přidáno: 15. listopadu 2022
(naposledy upraveno 27. listopadu 2022)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Velká spokojenost, doporučuji.
S výrobkem jsem velmi spokojena, čistí a dezinfikuje.
- bytelná, určitě kvalitní
- Chybně uvedený parametr (objem nádržky není 2l ale 1,70l!) Ale tuto informaci mají uvedenou všichni prodejci. Je opravdu uvnitř malinká....Určitě by byla lepší čistička širší, než vyšší a s větším košíčkem.
- Kvalitní čištění, časovač, nastavitelná teplota
- Poměrně hlučné při zavřeném krytu
- Rychlé čištění bez poskrabani. Šetrné
- Dobrá cena
- Parametry neodpovídají popisu
V popisu uvádíte že generuje "Ultrazvukové vlny s 48 000 kmity za sekundu (frekvence čištění: 48 kHz)". Po prvním odzkoušení jksem naměřil proměnlivý kmitočet mezi +- 15kHz až +- 20kHz max. To je oproti deklarované hodnotě kmitočet nižší o min. 50%. Samozřejmě se to projevuje na kvalitě a rychlosti čistění. Ještě nevím, jestli se nerozhodnu pro vrácení.
Čekal jsem větší přístroj. Brýle se mi tam úplně nevlezou. V popisu byly rozměry, ale určitě ne vnitřního prostoru. Přístroj je tichý, čištění no nevím. Synovi brýle dostávají zabrat a co jsme zkoušeli, tak vše se neočistilo.
- Trochu lépe po desátém cyklu vyčistil hlavici od holícího strojku
- Možná kdyby se tam dalo něco místo vody
- Skladný
- Jednoduché ovládání
- Levný
- Koupil jsem si ho na brýle a pak jsem se dočetl v manuálu, že není na plastové skla. Většina lidí má podle mého názoru plastové, jsou lehčí atd.
- Nic moc nevyčistí, dal jsem minci, žádný zázrak se nekonal
Reklama jak hrom, ale v reálu slabota. Možná zkusit nějaké jiné médium než voda. Dostane se. Voda je na nic.
- plní co bylo očekáváno
- Rychlé vyčištění šperků.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »