Nejnovější recenze ze sekce Ultrazvukové čističky
- slabší kousek s číny
- dobrá cena
- užitečný nástroj
Brýle vyčistí pěkně. Stačí kapka okeny nebo jaru na nádobí, aby se i odmastily. Vyčistila pera a redispera od tuše, barev a lepidel. Přes noc namočené v benzínu. A to mne překvapilo, protože jsem je už chtěla vyhodit. Vyčistila i špachtle, očka, pipety, řezáky, kružítka, ložiska do skejtu. Všechno co bylo upatlané. Co nepustí, to do něčeho manočte, aby to povolilo. Pak proces pusťte několikrát a po vytažení stačí otřít. Prostě dobrá pomůcka v ateliéru. Jak jsem bez toho mohla žít :-D
- Funguje:)
- Nemá přímou funkci vypnutí zapnutí.
Tento výrobek v celku dobrý.Nastavení časovače a automatické vypnutí na konci.Pokud je,ale přístroj stále v zásuvce je pořád v pohotovostním režimu(display stále svítí).
dobrý produkt pro domácí využití
- elegantní vzhled
použit zatím krátce, vše funguje, přehledný manuál, dobře umístěné ovládací prvky, displej čitelný, doporučuji zakoupit. Vyčistí i velmi znečištěné předměty, vstřiky, karburátory a jejich části, prázdné nábojnice a jiné.
- funguje přesně dle mých představ
- vanička by mohla být hlubší, vyšší brýle (kulatá skla) je nutno položit, jinak čouhají z vody
Zatím ho mám krátce, ale spokojenost, produkt splnil moje očekávání
- rychlost vyřízení objednávky
- koupila jsem si podle hodnocení TOP 1 a jsem velmi zklamaná, protože náušnice, které jsem chtěla vyčistit zůstaly téměř stejné jak před čištěním,efekt veškerý žádný!!!
- s ohřevem
Ještě nevím, zboží jsem ještě nevybalil - bude to dárek
OK
podle hodnocení ostatních jsem očekával více
- tichá, jednoduché ovládání, lepší je kápnout do vody trochu Jaru
- malý, skladný, jednoduchá obsluha
SplNuje slušně danou funkci , jen návod by mohl být i v češtině.
- malé rozměry, jednoduchá obsluha, čistí dobře
- Casovac, tichy chod, rozmery, design.
- Výborně funguje
Velmi dobře čistí brýle, šperky jsem ještě nezkoušela
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]