Nejnovější recenze ze sekce Ultrazvukové čističky
SILVERCREST® Ultrazvukový čistič SUR 48 C4
Martin Vozka
Přidáno: 28. ledna 2022
(naposledy upraveno 12. května 2022)
- účinek
- jednoduchost
- poruchový
Zkoušeno na manželčiny šperky (stříbro/zlato). Svítí jako nové. Nevyčistí černou patinu (oxidaci) ze stříbra, ale na to to určené není.
Edit:
***12.05.2022***
Tak při asi 5. použití v přístroji luplo a nefunguje ultrazvuk. Časomíra ukazuje, že přístroj jede, ale už nevrní, takže nefunguje. Vyhozené peníze a teď ještě nutnost reklamace.
S výrobkem jsem spokojená.
- Zdá se mi slabý výkon.
- Krásně vyčištěné brýle
Ještě nemám dostatečné.
vyčistil sříbro, ale mince vůbec. Zlato nijak zvlášť nevyčistil. Čekala jsem více, bohužel vracím.
- Na čištění brýlí, řetízků a prstýnků je dostačující.
- Na mince a jiné malé předměty už nestačí.
Po dvou měsících používání, kdy jsem jednou za týden čistil brýle , řetízky a prstýnky přestala čistička fungovat a nejde zapnout. Nyní odesílám do reklamace tak jsem hodně zvědavý jak bude vyřešená.
Obchod Datart reklamaci uznal, s výsledkem, že došlo k zablokování časového spínače. Je to je elektronika, která může zblbnout. Nyní to frčí bez problémů a zase se můžu na svět dívat přes čisté brýle.
- Funguje tak jak jsem si představovala. Čistí i zlato a stříbro.
- Nádobka trochu menší, asi nebude na velké brýle. pro mne dostačující.
Bryle čisti perfektně
- koupeno na čištění brýlí; po 4 čištěních vše v pořádku, za mě tedy doporučuji
- Vyzkoušela jsem na stříbrných špercich a krásně se lesknou. Za mě velká spokojenost
Moc malý, jen na šperky. Brýle se nevejdou.
- Bezproblémově vyčisti, šperky, brýle
- nemusím shánět služby jinde, čištění mohu provést doma sám kdykoli potřebuji.
- neznám žádnou nevýhodu
malá účinnost
Používám na čištění a dezinfekci zubní náhrady.Funguje uspokojivě,jak jsem si představoval.
Čistím v tom brýle a řetízky - funguje to.
- V návodu nedoporučují čištění poškrábaných brýlí, že se škrábance mohou ještě prohloubit
- fungoval cca 15 minut s přestávkami, pak to vzdal
Asi po třech dlouhých cyklech přestal fungovat (svítil dál, ale už nebzučí). Vracím.
dobrý výrobek
Dnes jsem si vyzvedla tento produkt. Velice mi zarazilo, že není nikde uveden výrobce a žádný návod a další vyjádření o vlastním provozu. Málem jsem tam nalila vodu až název mi napověděl ultrazvuková, ale mlčí to. Na co se používá?
Nemám zkušenosti s tímto zbožím proto mi zarazilo, že je to bez návodu a vlastního popisu, možná toto nahrazuje anglické nálepky.
Řemeslně výrobek nevypadá špatně.
Je předražený.